درد آرنج

کشش ستون فقرات
کشش ستون فقرات
ژوئن 2, 2021
سوزن خشک
سوزن خشک در زعفرانیه
ژوئن 23, 2021

درد آرنج

درد آرنج

درد آرنج

درد آرنج می تواند نشانه بسیاری از آسیب ها در مفصل آرنج باشد که درمان هرکدام نیز با روش های متفاوتی امکان پذیر است.

آرنج یک مفصل پیچیده است که اجازه می دهد طیف وسیعی از حرکات را انجام دهید. این مفصل از سه استخوان تشکیل شده است.

رباط ها این استخوان ها را به یکدیگر متصل می کنند و تاندون ها نیز عضلات را به استخوان ها متصل می کنند. در کل ، قسمتهای متحرک بسیاری در این مفصل وجود دارد که به همان اندازه احتمال آسیب دیدگی دارد که می تواند باعث درد آرنج شود.

درد آرنج از یک درد خفیف تا درد شدیدی که مانع از حرکات طبیعی آرنج می شود متفاوت است ، گاهی نیز درد تنها در حین حرکت دادن آرنج رخ می دهد.

تشخیص علت درد آرنج به عوامل مختلفی بستگی دارد. پزشک شما شرح حال مفصلی از درد و سایر علائمی را که ممکن است از آن رنج می برید ، تهیه می کند. با توجه به سابقه ، سطح سلامتی و ماهیت درد ، پزشک ممکن است آزمایش های دیگری را برای تأیید تشخیص علت درد بخواهد. این آزمایشات ممکن است شامل اشعه ایکس ، تصویربرداری MRI ، آنژیوگرام و سایر تست های آزمایشگاهی باشد.

دلایل درد آرنج

  • آسیب هایی باشد که به دلیل حوادث ناگهانی مانند تصادف ، زمین خوردن یا آسیب ورزشی رخ می دهند ، دررفتگی ، پیچ خوردگی و شکستگی آرنج از جمله این آسیب ها هستند.
  • آسیب دیدگی آرنج به دلیل حرکات تکراری که باعث ساییدگی مفصل آرنج می شود از دیگر دلایل بروز درد و ناراحتی در این مفصل است. حرکات مکرر آرنج می تواند سبب بروز بیماری هایی مانند تنیس البو ، بورسیت آرنج و … شود.
  • برخی بیماری ها مانند آرتروز آرنج نیز در بروز ناراحتی در این مفصل نقش دارند.
  • کشش بیش از حد یا پارگی رباط ها در مفصل و رگ به رگ شدن در مفصل آرنج 
  • التهاب تاندون های آرنج

روش های درمان

با توجه به ماهیت و شدت آسیب دیدگی ، پزشک در مورد برنامه درمان درد مفصل آرنج تصمیم می گیرد.

برای کشیدگی یا پیچ خوردگی ساده استراحت دادن به آرنج و کاهش تحرک آرنج ، استفاده از داروهای مسکن و انجام فیزیوتراپی و تمرینات ورزشی را پیشنهاد می دهد.

در صورت شکستگی یا دررفتگی ، پزشک اسکن MRI می کند که ماهیت دقیق آسیب را مشخص می کند. سپس مفصل به صورت دستی یا از طریق جراحی در محل خود قرار می گیرد و پس از آن تا زمان بهبودی کامل نیاز به فیزیوتراپی خواهید داشت.

فیزیوتراپی بخش مهمی از برنامه درمانی است.

فیزیوتراپی برای بازگرداندن تحرک در مفصل مهم است و در عین حال فیزیوتراپیست روش صحیح حرکت مفصل بدون خستگی عضلات و سایر بافت ها را به بیمار آموزش می دهد.

تمرینات فیزیوتراپی با افزایش جریان خون به روند بهبود کمک کرده و با تمرینات کششی دامنه حرکتی را افزایش و با تمرینات تقویت عضلات آسیب دیده را تقویت می کند.

 

 

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی در زعفرانیه – فیزیوتراپی در ولنجک – فیزیوتراپی در آصف – فیزیوتراپی در اوین – فیزیوتراپی در شمال تهران – فیزیوتراپی در محمودیه